Informatie over boekingen met betrekking tot het coronavirus

syyskuu 2020

Bij het maken van een reservering verwacht ZeilendeSchepen.nl van de klant dat hij of zij zelf de verantwoordelijkheid neemt en rekening houdt met de risico’s van het coronavirus (COVID-19) en de op dat moment geldende overheidsmaatregelen.
ZeilendeSchepen.nl hanteert de algemene voorwaarden indien een klant een boeking uit eigen initiatief wil annuleren.
Als een boeking vanuit ZeilendeSchepen.nl of de schipper wordt geannuleerd krijgt de klant uiteraard het betaalde bedrag retour. 

Varaa uusi purjehdusmatka

Vanaf 1 juni wordt er gevaren met een beperkt aantal gasten, mits de anderhalve meter afstand kan worden aangehouden. Ook worden de hutten niet gedeeld met verschillende huishoudens. Hierdoor zijn de schepen, vooral bij individuele reizen, beperkt in de hoeveelheid gasten. Je zult dus alle ruimte hebben aan dek en benedendeks. Op elk schip is een protocol aanwezig wat betreft looprichtingen, schoonmaken en hut-indeling.

De hut-indeling komt nogal precies en daarom is het vooraf niet altijd duidelijk of er voldoende beschikbaarheid is voor een reis. Om een voorbeeld te noemen: een gezin van vier kan in één hut, vier vrienden moeten in vier aparte hutten. Het is op het moment wat meer passen en meten, maar er zijn voor volgend jaar al weer veel arrangementen samengesteld. Tot nu toe hebben we iedereen tevreden kunnen stellen met een mooie zeilvakantie.